Bent u een farmaceutisch bedrijf op zoek naar een CMO of een onderaannemer voor uw secundaire verpakkingsbehoeften voor farmaceutische producten of medische hulpmiddelen?

CRNA Pharma zal uw partner zijn en garant staan voor een kwaliteitsverbintenis.

Specialist in secundaire verpakkingen van farmaceutische producten

Voor herverpakkings- of verpakkingsactiviteiten heeft CRNA Pharma knowhow verworven die erkend wordt door de belangrijkste farmaceutische laboratoria.
Onze expertise dekt uw behoeften, van verpakkingsontwerp tot grafisch bestandsbeheer, QC van verpakkingscomponenten en natuurlijk voor verpakkingsactiviteiten.
Afhankelijk van de hoeveelheden of de complexiteit van de bewerkingen, wordt de productie handmatig of automatisch op lijnen uitgevoerd.

MEER INFORMATIE

GARANTIE VAN CRNA PHARMA

Kwaliteitsnorm: GMP-certificering voor Europa, toelatingen van het FAGG, productie in cleanrooms volgens ISO 5 tot ISO 8-normen.
Flexibiliteit: aanpassing van productieprocessen aan uitvoeringsbehoeften in overeenstemming met normen en voorschriften.
Partnership: onze filosofie; het partnerschap tussen de klant, CRNA Pharma en zijn leveranciers voor de ontwikkeling en innovatie van verpakkingen ten dienste van uw producten.
Aanpassingsvermogen: handmatige of geautomatiseerde bewerkingen voor kleine, middelgrote of grote volumes.